Welcome to Jessicoon´s
 

Hejsan alla kattvänner och hjärtligt välkomna in till vår hemsida. Här kan du läsa om våra Maine Cooner samt lite annat smått och gott. Saknar ni någon information eller har några funderingar, är det bara att klicka sig vidare till kontakt och höra av er.Ha en bra dag!HälsningarJessica och katterna


Vid köp av kattunge.
Läs gärna igenom Avtal & Villkor

Snart vår :-)
Dobby har träffat en hane och vi väntar med spänning ifall det har tagit sig :-)

MISS MONEY PENNY


(Februari 2015)


Penny har varit hos veterinären och testat sitt hjärta. Allt visade sig vara på sin plats och äntligen ska Penny få träffa en hane :-)


Penny är verkligen en superhäftig kisse :-) Underbar i sitt temperament och älskar verkligen våra hund Figo :-)

VACKRA VACKRA HÄST


(September 2014)Mycket händer på gården just nu. Lyckliga stunder byts ibland ut till otroligt sorgliga stunder. Jag har valt att leva med mina älskade djur och de skänker mig så otroligt många stunder av total lycka, många skratt och fina minnen för livet.


Men sedan kommer den dagen då någon av mina fina vänner måste vandra vidare. Smärtan och sorgen över att behöva ta farväl och ta beslut om att deras tid hos oss är över är bland det värsta vi djurägare ställs inför.


Efter en tids sjukdom och försök att behandla våran gamla häst så togs beslutet att han fick somna in. Smärtan och sorgen är obeskrivlig.

Tomheten och saknaden går inte att beskriva i ord.


Sov sött min älskade vän, jag kommer för alltid att sakna dig och älska dig för evigt min fina älskade polle.


NYA SMÅ LIV


(September 2014)


Några dagar efter att Bronto somnat in så möts jag av dessa små liv i hönshuset en morgon. 9 små kycklingar gömmer sig under sin mammas vingar, det var en underlig känsla just då, ja vi föds och vi dör det är naturens spelregler.

Trots smärtan och sorgen just då kunde jag le över de otroligt söta små varelser som nu struttar runt och lär sig nya saker varje dag.

Välkomna till gården :-)


BRONTO

Här är de små ute på sin första spännande tur ute på gården.

Bäst att hålla sig riktigt nära mamma :-)